LORENZZO93

 
Katılım: 30.04.2008
Basarabia pământ românesc!!!
Sonraki seviye: 
Points needed: 178
Son oyun
Mahjong Oyunu

Mahjong Oyunu

Mahjong Oyunu
3 yıl 171 gün önce

Papa internautul

Suntem in era tehnologiei, a vitezei. Acum timpul chiar este moneda de schimb cea mai valoroasa. Deci intr-un secol in care toata lumea are blog, toata lumea are o galerie foto, toata lumea este intr-o continua miscare si cica evolutie, normal ca si biserica a ajuns la punctul in care trebuia sa se tehnologizeze. Nu ca asta s-ar intampla in anul 2009, pentru ca desigur ei sunt foarte constienti de tehnologia existenta, de multe ori sprijinind anumite tehnologii controversate (vezi chipul RFID), dar acum au simtit nevoia acuta de a intra in contact cu publicul ‘blocat’ pe internet. Acest segment ei nu prea il atingeau si parerea mea e ca pierdeau din ce in ce mai multi simpatizanti. Acum ca papa e si pe facebook, e tare! Nu numai ca-mi pot conecta contul cu cel al papei, dar pot primi noutatile de la Vatican direct pe iPhone sau iPod. Deci papa ruleaza!

Situ lu’ papa e www.pope2you.net … mm.. nu, nu glumesc ..

Ahh.. da.. si verificati pagina papei, e tare … intrati pe site si spuneti-mi cum un om cu figura aia poate imbraca o persoana buna. 

Pentru o persoana care conduce o haita convinsa ca pamantul are doar 6000 de ani este ceva de necrezut.Erau niste vremuri in care ziceau ca internetul e instrumentul satanei, ca Bill Gates si al sau Gogule au numarul fiarei.Pe zi ce trece,e tot mai bine.

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!!