LORENZZO93

 
Katılım: 30.04.2008
Basarabia pământ românesc!!!
Sonraki seviye: 
Points needed: 178
Son oyun
Mahjong Oyunu

Mahjong Oyunu

Mahjong Oyunu
3 yıl 171 gün önce

The king of LIGA 1

Se pare ca Fc Brasov vrea sa castige campionatul anul acesta si isi doreste sa bata pe oricine intalneste in cale. In aceasta seara Fc Brasov a invins pe FC Ceahlaul o echipa venita din esalonul secund dar care promite, cu scorul de 1-0 prin golul lui Ilyes in minutul 77 dintr-un penalty.

Brasov are in acest moment 14 puncte si se va mentine pe locul 1, cel putin o etapa, vom vedea ce va face etapa viitoare.

Pandurii s-a aflat si ea azi pe locul 1, atunci cand Pacurar a adus victoria echipei printr-un gol din penalty, dar bucuria lor a durat doar putin.
Pentru Pandurii este un rezultat excelent, tinand cont ca Cfr Cluj e o echipa care va juca pe 17 Septembrie in Europa League.

Reactii dupa meci:

Sorin Cartu, Pandurii: "Sunt 3 puncte pe care speram sa le luam. Sa nu mai vorbim de autobaze, echipe mari joaca acum 4-5-1, ati vazut"

Alex Pacurar, Pandurii: "Am intalnit o echipa puternica azi. Sunt fericit ca am marcat eu golul si vreau sa dedic victoria tuturor suporterilor! Pe CFR pe unde i-am prin i-am cam ars!",

Antonio Conceicao, CFR Cluj: "N-am reusit sa obtinem victoria, dar am facut tot ce am putut. Am facut tot ce a fost posibil si cand am vrut sa schimb un jucator din echipa am si luat gol si nu am mai putut sa fac mai mult. Dupa ce am primit gol, a fost mai greu din cauza tragerilor de timp si a faulturilor. Rezultatul nu este just, dar felicit Pandurii ca a reusit sa castige. Noi am jucat mai bine, dar din pacate nu am putut sa castigam. Pandurii nu ne-a surprins, stiam inainte cum joaca pentru ca i-am urmarit pe DVD. A fost un joc foarte tensionat mai ales pe finalul partidei, din cauza faulturilor si tragerilor de timp. Incercam sa castigam acum jocul care va urma, va fi un alt adversar, o alta istorie si vom incerca sa ne impunem", a spus Conceicao.


Azi ,maine si Luni se vor juca si celelalte meciuri din etapa a VI-a:

Urziceni-Unirea A.Iulia S  ora 17

Dinamo-Otelul Galati S ora 19

Gloria Bistrita - Curtea de Arges S 19.30

Rapid- Fc Vaslui D ora 18

Gaz Metan - Steaua D ora 20

Timisoara - Astra D ora 21

Poli Iasi - U.Craiova L ora 20

Numai bine

laurentiu