LORENZZO93

 
Katılım: 30.04.2008
Basarabia pământ românesc!!!
Sonraki seviye: 
Points needed: 178
Son oyun
Mahjong Oyunu

Mahjong Oyunu

Mahjong Oyunu
3 yıl 171 gün önce

A inceput scoala!

Astazi a fost prima zi de scoala asa ca m-am prezentat si eu la datorie.Am murit de plictiseala  cat a vorbit directoarea, a zbierat si popa ,noroc ca am avut cu cine vorbi.

M-am intalnit colegii, unii niste huligani ca de obicei, altii de treaba cu care ma inteleg foarte bine, asta e, nu te poti intelege cu toti. Au fost persoane care mai radeau de  mine ca ma imbrac in rapper dar nu ma afecteaza cu nimic   chestiile astea.

Am niste colegi foarte necivilizati, din 30 de elevi doar eu si alti 2 au dat flori dirigintei.Am nimerit si la o scoala plina de tarani, la propriu, au venit din toate comunele din imprejurime.Altceva demanele nu stiu sa asculte, asta e ,am sa discut doar cu o anumita clasa sociala.

Diriginta a fost entuziasmanta ca intotdeauna , dar am niste colegi care o supara mereu, ca de altfel ii supara pe toti.

Am aflat ca am 4 colegi noi, nu am noroc , caci a venit tot o fata urata, numai fete urate am in clasa, nu ca ar fi multe, 7. Diriginta ne-a predat cartile si asa s-a terminat prima zi de scoala.Am aflat ca nici clasa nu mai aem, va trebui sa invatam zilnic in alta sala:(

 

Numai bine,

  Laurentiu