LORENZZO93

 
Katılım: 30.04.2008
Basarabia pământ românesc!!!
Sonraki seviye: 
Points needed: 178
Son oyun
Mahjong Oyunu

Mahjong Oyunu

Mahjong Oyunu
3 yıl 171 gün önce

Strange semnaturi.

Mesaj trimis de catre Remus Cernea catre toti romanii.

Campania

“2000 de prieteni pentru democraţia din România”

 

16 septembrie – 15 octombrie 2009


 

Dragi prieteni,

Aşa cum o largă majoritate a cetăţenilor consideră, România a fost adusă în colaps şi i-au fost rand pe rand anulate şansele de dezvoltare prin prestaţia lamentabilă a actualei clase politice. După am arătat actualele partide parlamentare se tem de orice fel de concurenţă, astfel că au creat legi electorale restrictive, discriminatorii şi nedemocratice pentru a-şi păstra monopolul asupra vieţii politice din România. Au impus condiţii care nu mai permită unor persoane competente şi oneste, din afara sistemului politic actual şi fără resurse financiare importante, să mai poată candida şi să le ameninţe poziţiile şi privilegiile.

România solicită candidaţilor un număr enorm de semnături, 200.000, depăşind limita maximă admisă de către Consiliul Europei. Spre exemplu, Lituania, ţară membră a Uniunii Europene, cere candidaţilor 20.000 de semnături. În Mozambic, o ţară africană cu cca 22.000.000 de locuitori sunt cerute doar 10.000 de semnături pentru alegerile prezidenţiale.

Scopul principal al candidaturii mele la alegerile prezidenţiale din 2009 este tocmai acela de a arăta că se poate construi o alternativă, că nu este imposibil să apară o concurenţă reală şi substanţial diferită prin comportament, discurs şi înfăţişare la politicienii care timp de 20 de ani au distrus România.

Michael Shermer îl sprijină pe Remus Cernea

Această alternativă poate fi însă realizată numai cu sprijinul vostru! Haideţi să arătăm că lucrurile nu sunt complet pierdute în România, că această ţară are capacitatea de regenerare şi că mai există încă mulţi oameni cu conştiinţă!

Pe site-ul www.remuscernea.ro vei găsi foarte multe informaţii despre mine şi despre această candidatură. Dacă veţi simpatiza acest demers, vă rog să mă ajutaţi să strâng semnăturile şi să pot candida la alegerile prezidenţiale din 22 noiembrie 2009.

La un calcul simplu este nevoie de cca 2000 de persoane care să strângă timp de 10 zile câte 10 semnături pe zi! Sau câte 5 semnături pe zi timp de 20 de zile. Sau câte 3-4 pe zi timp de 30 de zile.

Începând de astăzi sunt 30 de zile la dispoziţie pentru a face acest lucru. Nu este greu, totul este să fie implicate în acest efort suficient de multe persone care la rândul lor să scrie pe blogurile personale şi să apeleze la prieteni, cunoscuţi, vecini, membri ai familiei, agendă de e-mail, telefon, Messenger, Facebook, hi5, Twitter, Myspace şamd.

Stephan Mader îl sprijină pe Remus Cernea

Dacă veţi dori să vă implicaţi este suficient să trimiteţi un e-mail de confirmare la adresa remuscernea.ro@gmail.com să strângeţi minimum 100 de semnături şi să le trimiteţi cât de repede pentru Partidul Verde pe adresa Şos. Oltenitei, nr. 188 Bucureşti, Sector 4 până cel târziu joi, 15 octombrie 2009 (dar cu cât mai repede, cu atât mai bine).

Formularul se găseşte aici şi este uşor de completat.

Dacă în acest interval de 30 de zile veţi strange mai puţine semnături, 10, 20, 30 sau oricâte, vă rog să le trimiteţi şi pe acestea. În multe locuri din ţară acum se strâng semnături şi orice semnătură în plus contează… Vă voi rămâne recunoscător pentru oricâte semnături trimise!

Va mulţumesc şi vă invit să participaţi la această acţiune fără precedent în România! Va fi un success formidabil să reuşim şi un semnal energic dat actualei clase politice pe care vă asigur că îl vor simţi cel puţin ca pe un fior pe şira spinării!!!

Poster-Remus-Cernea


PS: După cum puteţi vedea într-un sondaj online realizat de către Radio România Actualităţi, multe persoane care utilizează internetul au votat online pentru mine, iat atunci când au apărut ştiri despre candidatura mea pe Hotnews sau Evenimentul zilei, numeroase mesaje ale cititorilor au fost favorabile.


16 septembrie 2009

Remus Cernea

Candidat la alegerile prezidenţiale
din partea Partidului Verde

www.remuscernea.ro
remuscernea.ro@gmail.com
0727.583.594