_Mysterious_1

 
Katılım: 03.02.2012
"Öpemediğin, Sarılamadığın, Koklayamadığın birini özlemek; Ölümü özlemek gibidir." Seni bitirir..!
Sonraki seviye: 
Points needed: 35
Son oyun
Okey Oyunu

Okey Oyunu

Okey Oyunu
344 gün önce

SENİ SEVİYORUM

Seni Seviyorum Çünkü, Ellerini Tuttuğumda “Ben” Oluyorum. İçimdeki Sevda Ateşi Büyüyor,Bir Yangın Oluyor Suyla Sönmeyen. Ah Nasıl Atıyor Kalbim Bir Duyabilsen. Seni Seviyorum Çünkü;Adını Duyduğumda Titriyorum. İçimdeki Sevda Telleri Titriyor. Eriyorum, Su Olup Akacağım Sanki. Su Olsam da Sana Akmak İçin Bir Yol Bulurum Ben. Ayaklarının Dibinde Bir Göl Olurum.Sen Bu Aşk Suyuyla Yıkanırsın.

Seni Düşündüğümde ki Bir Tek An Bile Yok Seni Düşünmeden Geçen Hasretin Tutsağı Oluyorum. Hasret Dedim de Seni Özlemenin Bu Kadar Zor Olacağını Bilemezdim. Bir Sarmaşığa Dönüşüyor Hasretin. Bütün Bedenimi Sarıyor. Hasretten Şikayet Etsem de Aldırma Sen. Kavuştuğumuzda Yaşadığım Bahtiyarlık Kötü Olan Ne Varsa Hepsini Silip Atıyor.

Seni Seviyorum Çünkü;Yanındayken Dört Mevsim Bahar Oluyorum. Seni O Baharın En Nadide Çiçeği Yapıyorum. Çiçek Çiçek Açıyorsun Yüreğimde,Kokunla Başımı Döndürüyorsun. Bir Bahardan Diğerine Uzanırken Zaman,Sensizliği Aklıma Bile Getirmek İstemiyorum.
Çiçek Dedim Ya, Bir Çiçek Adı Verseydim Sana Papatya Olurdun. Açışıyla Dünyaya,İnsanlara Baharın Geldiğini Müjdeleyen Papatya. İddiasız Ama Güzel. Güzel Ama Kibirsiz. Sana Baktıkça Kendimi Hiç Keşfedilmemiş Bir Kıtanın Topraklarında Buluyorum. Adım Adım Dolaşıyorum Seni. Sana Dair Ne Varsa Hepsini Öğrenmek İstiyorum. Keşfetmeye Aç Bir Kaşifim Ben. Ancak Senin Topraklarınla Doyuyorum. Sana Her Gün Yeniden,Bir Kez Daha Aşık Oluyorum. Bu Aşka Ben Bile Şaşırıyorum. Ama Şaşkınlığım Beni Mutlu Ediyor.

Seni Seviyorum Çünkü;Her Sabah Kalktığımda Bir Günü Daha Seninle Geçirecek Olmanın Mutluluğunu Yaşatıyorsun Bana. Ben Güne Seninle Başlıyorum ve Her Gün Hayatı Yeniden Keşfediyorum. Gök Kuşağının Her Tonunu Gölgede Bırakan En Parlak Renksin Sen. Her Şey Senin Rengini Taşıyor ve Benim İçin O zaman Anlamlı Oluyor.

Seni Seviyorum Çünkü;Soğuk Günlerde İçimi Isıtan Meltemsin. Sıcak Günlerdeyse Ferahlık Veren Kuzey Rüzgarı. İliklerime İşleyerek Esiyorsun. Seni Seviyorum Çünkü;Her Şeyde Sen Varsın. Nasıl Olmayacaksın ki. Sanki Sen Doğduğumdan Beri İçimdeydin. Yüreğimin En Derin Köşesindeydin. Sanki Ortaya Çıkmak İçin Beni Bekliyordun. Ve Ben Orada Olduğunu Fark Edince Hak Ettiğin Yere Çıkardım Seni.

Seni Seviyorum Çünkü;Hep Benimlesin.Seni Görmem İçin Yüzüne Bakmam Gerekmiyor. Gözümü Kapatsam da Oradasın. Gördüğüm Her Yüz Aslında Sensin.
Gözlerinin İçindeki Binlerce Yıldız Gecenin Karanlığını Delip Geçiyor. Sen Bana Bakarken Ben Kendimi Yıldızlara Bakar Gibi Hissediyorum. O Yıldızların Parlaklığında Kaybediyorum Kendimi. Gözlerim Kamaşıyor Ama Şikayetçi Değilim Aydınlığından.Güneş Doğmasa,Yıldızlar Kaybolmasa Diyorum,Ama Biliyorum Ki Güneşimde Sen Olacaksın Gecenin Sonunda. Bu Kez Daha Parlak Daha Aydınlık Çıkacaksın Karşıma.

Seni Seviyorum Çünkü;Saçların Ellerimin Arasında Kayıp Giderken,Dünyadaki Cenneti Bulmuş Gibi Hissediyorum Kendimi. Cennetin Sahibi Sensin ve Biliyorum Ki Sadece İzin Verdiklerin Girebilir O Cennete. Ben O Cennette Kalmaya Kararlıyım. Seni Seviyorum Çünkü;Her Gülümseyişin İçime Yeniden Yaşama Sevinci Dolduruyor. Her Gülümseyişin Karamsarlığı Yıkıyor,Umutsuzluğu Parçalıyor. SENİ SEVİYORUM ÇÜNKÜ;Seni Sevmeyi Sana Dokunmayı,Seni Dinlemeyi,Sana Bakmayı,Seni Koklamayı,Seninle Paylaşmayı Seviyorum. Seninle Birlikte İnsana Dair Ne Varsa Onları Da Seviyorum. Seni Sevdiğimi Anlatmaya Çalışırken Ne kadar Çaresiz Olduğumu Da Görüyorum. Her Sözcükten Sonra Durup Tekrar Tekrar Düşünüyorum,İçimdeki Seni Yeterince Anlatabildim Mi Diye. Biliyorum Ki Yetmeyecek Bu Kadar Sözcükten Sonra Bile sana Sevgimi Anlatamamış Olacağım.

SÖZCÜKLERİN BİTTİĞİ YERDE İSE GÖZLERİME BAK ONLAR BU SEVGİYİ DAHA İYİ ANLATACAKLARDIR SANA.... YAŞAMAKSA SENİ SEVMEK BEN HİÇ ÖLMEDİM SENİ SEVİYORUM....